Bedrijfsbattle
Ardilla Woods

Outdoor Games

Bedrijfsbattle

Voor grotere groepen (vanaf 50 personen) bieden wij een Bedrijfsbattle aan. Een voordelige activiteit die wat meepakt uit alle activiteiten die

Ardilla Woods te bieden heeft.

kennismakingsactiviteiten
kennismakingsactiviteiten

Afhankelijk van het aantal personen, verdelen we iedereen over minimaal 3 groepen (maximaal 25 personen per groep). Binnen elke groep worden er 4 teams gemaakt. Elke groep heeft een eigen programma, bestaande uit een aantal spellen. Bij elk spel kunnen de teams punten verdienen.


Uiteindelijk is er per groep een team dat wint. De winnende teams vertegenwoordigen hun groep vervolgens in een eindspel. De andere teams kunnen hun groepsgenoten aanmoedigen. Uiteindelijk wint er 1 groep.


Tussen de spellen door hebben de groepen om en om ook pauze. Elke groep heeft een eigen instructeur die zorgt voor de begeleiding van een gevarieerd programma van zo'n 3 uur (tijden in overleg).

familiedagen

3 uur

familiedagen
zomerkamp activiteiten

>600m2

€25,- pp

We houden de spellen zo gevarieerd mogelijk. Het doel is dat er voor iedereen wel een spel bij zit dat bij hem/haar past. We willen niet alleen de snelste, niet alleen de slimste, maar iedereen een keer laten uitblinken voor het team. 

kennismakingsactiviteiten
kennismakingsactiviteiten

Natuurlijk zijn wij flexibel! We denken graag mee met jullie wensen en mogelijkheden. Bel ons gerust even via 06 42 866 430.

Andere ideeën?

Ardilla Woods

Copyright © Alle rechten voorbehouden

Telefoon0642866430

Instagram

@ardilla.woods