Over ons
Ardilla Woods

Outdoor Games

Hoi!  Ik ben Debbie :)


In 2021 heb ik Ardilla Woods opgericht. Toen was het een onderdeel van een schoolproject, inmiddels is het waar ik me het liefst elke dag de hele dag mee bezig houd <3


Ardilla Woods is ontstaan uit een passie voor sport, spel en buiten zijn. Inmiddels heb ik ontdekt hoe met name sport en spel mensen met elkaar kunnen verbinden. Als mensen fanatiek worden, laten ze even alles van zich afglijden en ontstaat er iets heel moois. Dát is waar ik me nu graag voor inzet. Of het nou gaat om collega's, vrienden of familie, verbinding is overal belangrijk.

teambonding


Waarom Ardilla Woods?


Ik weet het... het is een beetje een ingewikkelde naam en als ik nu opnieuw zou moeten kiezen, zou ik misschien iets heel anders kiezen.

Toch ben ik er inmiddels trots op en aan gehecht geraakt. En als je het tof vindt wat we doen, dan onthoud je het vast wel ;)


Ardilla is Spaans voor eekhoorn. En de eekhoorn staat onder andere symbool voor speelsheid en vindingrijkheid, 2 waardes waar Ardilla Woods écht voor staat. Woods staat voor de bossen, aangezien dat mijn favoriete plek is om spellen te doen.

teambonding


Waarom over 'ons'?


Inmiddels heb je misschien wel door dat ik Ardilla Woods eigenlijk in mijn eentje doe. Toch praat ik vaak in de wij-vorm. Niet alleen omdat dat cooler klinkt, maar ook omdat ik de spellen graag samen met vrienden en groepen steeds verder ontwikkel.


Daarnaast zijn er een paar mensen die zo nu en dan mee op pad gaan om een groep te begeleiden. Mocht je een activiteit boeken, dan kan het zomaar zijn dat je Jip, Joppe en/of Sanne ook tegenkomt :)

teambonding

Sanne

Joppe

Jip

Ardilla Woods

Copyright © Alle rechten voorbehouden

Telefoon0642866430

Instagram

@ardilla.woods