Betoverd Labyrint
Ardilla Woods

Outdoor Games

teambonding

Betoverd Labyrint

In deze activiteit nemen we je mee in het betoverende gevoel dat doolhoven je kunnen geven. Deze activiteit is afwisselend erg ontspannen (rustig een doolhof bouwen) en adrenalinevol (onder tijdsdruk door een doolhof rennen).


Als jullie graag actief bezig zijn in de natuur, dan is deze activiteit misschien wel perfect voor jullie familiedag, teamuitje of vriendengroep!

Teamwork

De activiteit wordt in 4 teams gespeeld. De teams bouwen eerst zelf een doolhof en gaan daarna verschillende spellen spelen in de doolhoven van de andere teams. Samenwerking is daarbij belangrijk, want als je individueel een onbekend doolhof in gaat, dan is wat coaching van je teamgenoten wel wenselijk.

Spelverloop


1. We maken teams door middel van een spelletje (of jullie maken van tevoren zelf teams).


2. Elk team gaat zijn eigen doolhof bouwen met touwen van hun teamkleur.


3. Warming upje: de teams proberen zo snel mogelijk van start naar eind te komen in het doolhof van een ander team.


4. Spel 1: elk team hangt in hun doolhof puntenbordjes op voor de andere teams. De teams gaan vervolgens elkaars doolhof in op zoek naar punten. Na een aantal rondes gaan we punten tellen.


5. Spel 2: deze keer spelen we met plaatjes. De teams gaan elkaars doolhof weer in, op zoek naar de juiste plaatjes. Na een aantal rondes kijken we welk team wint.


6. Gezamenlijk opruimen van de doolhoven: een ontspannen manier om het spel samen af te sluiten ;)

teambonding

Locatie

Zo vermaken we ons ongeveer 2 uur in een bos van jullie keuze. Jullie kiezen zelf een bos uit van minimaal zo’n 50x50m en in overleg kijken we dan of het een geschikte plek is. Het bos moet wel met de auto bereikbaar zijn, zodat onze instructeur de nodige materialen mee kan nemen.

Praktische informatie

Deze activiteit kan met 10 tot 25 personen gespeeld worden. Bij meer deelnemers zullen we de groep in 2en splitsen en kunnen jullie nog een andere activiteit uitkiezen voor de tweede groep. De kosten bedragen €15 per persoon + een reiskostenvergoeding van €0,25 per km (gerekend vanaf Buren, Gelderland).

Let the games begin!

Ardilla Woods

Copyright © Alle rechten voorbehouden

Telefoon0642866430

Instagram

@ardilla.woods