Klassencompetitie
Ardilla Woods

Outdoor Games

Klassencompetitie

Voor grotere groepen (vanaf 3 klassen) bieden wij een klassencompetitie aan. Een voordelige activiteit die wat meepakt uit alle activiteiten die

Ardilla Woods te bieden heeft.

kennismakingsactiviteiten
kennismakingsactiviteiten

Per klas worden er 4 of 5 teams gevormd. Elke klas heeft een eigen programma, bestaande uit een aantal spellen. Bij elk spel kunnen de teams punten verdienen.


Uiteindelijk is er per klas een team dat wint. De winnende teams vertegenwoordigen hun klas vervolgens in een eindspel. De andere teams kunnen hun klasgenoten aanmoedigen. Uiteindelijk wint er 1 klas.


Tussen de spellen door hebben de klassen om en om ook pauze. Elke klas heeft een eigen instructeur die zorgt voor de begeleiding van een gevarieerd programma van zo'n 3 uur (tijden in overleg).

familiedagen

€20,- pp

zomerkamp activiteiten

>600m2

familiedagen

3 uur

We houden de spellen zo gevarieerd mogelijk. Het doel is dat er voor iedereen wel een spel bij zit dat bij hem/haar past. We willen niet alleen de snelste leerlingen, niet alleen de slimste leerlingen, maar iedereen een keer laten uitblinken voor het team. 

kennismakingsactiviteiten
kennismakingsactiviteiten

Natuurlijk zijn wij flexibel! We denken graag mee met jullie wensen en mogelijkheden. Bel ons gerust even via 06 42 866 430.

Andere ideeën?

Ardilla Woods

Copyright © Alle rechten voorbehouden

Telefoon0642866430

Instagram

@ardilla.woods