Kolonisten
Ardilla Woods

Outdoor Games

teambonding

Kolonisten

In deze activiteit gaan we op expeditie! De teams gaan elkaars grondstoffen veroveren om dorpen en steden mee te bouwen.

Weet jij al over welk bordspel dit gaat?


Deze activiteit is geschikt voor sportieve groepen. Snelheid, wendbaarheid en een goede conditie zullen goed van pas komen ;)


Teamwork

De activiteit wordt in teams gespeeld. We beginnen met wat eenvoudige spelletjes, zodat de teams even aan elkaar en aan ons kunnen wennen.


Daarna is een heldere communicatie en goede rolverdeling noodzakelijk om het hoofdspel te kunnen winnen. Ook een goede tactiek is van belang.

Spelverloop


1. We maken teams door middel van een spelletje (of jullie maken van tevoren zelf teams).


2. We spelen een paar minigames. Zo kunnen de teams even inkomen in het thema en wennen aan elkaar en aan ons. Geen zorgen, we bijten niet ;)


Welke minigames we spelen, hangt af van de groep. Laat ons vooral even weten wat voor groep jullie zijn (sportief, druk, slim, rustig, etc.), dan zorgen wij voor passende spelletjes!


3. Het hoofdspel. Na de uitleg krijgen de teams de tijd om te overleggen en hun strategie te bepalen. Daarna is het tijd voor de eerste ronde!


4. Samen resetten we het spel. Dit is een moment van ontspanning, waarop de teams rustig kunnen overleggen over wat goed ging en wat ze de volgende ronde anders willen doen.


5. Het hoofdspel 2.0: we spelen nog 1 rondje met wat extra regels om de activiteit af te sluiten.

teambonding

Locatie

Zo vermaken we ons ongeveer anderhalf uur in een park van jullie keuze. Jullie kiezen zelf een park uit van minimaal zo’n 400m2 en in overleg kijken we dan of het een geschikte plek is. Het park moet wel met de auto bereikbaar zijn, zodat onze instructeur de nodige materialen mee kan nemen.

Praktische informatie

Deze activiteit kan met 10 tot 25 personen gespeeld worden. Bij meer deelnemers zullen we de groep in 2en splitsen. De kosten bedragen €15 per persoon + een reiskostenvergoeding van €0,25 per km (gerekend vanaf Buren, Gelderland).

Let the games begin!

Ardilla Woods

Copyright © Alle rechten voorbehouden

Telefoon0642866430

Instagram

@ardilla.woods