Small Cities
Ardilla Woods

Outdoor Games

teambonding

Small Cities

Het thema van deze activiteit is het bouwen van een stad. Er zijn gebouwen in verschillende kleuren en vormen en de teams gaan proberen die gebouwen zo tactisch mogelijk neer te zetten. Oftewel, dit is een activiteit voor slimmeriken! Of in elk geval... mensen die van puzzelen houden :) 


Teamwork

De activiteit wordt in teams gespeeld. We beginnen met wat eenvoudige spelletjes, zodat de teams even aan elkaar en aan ons kunnen wennen.


Daarna is een heldere communicatie en goede samenwerking noodzakelijk om het hoofdspel te kunnen winnen. Iedereen loopt dwars door elkaar heen, dus zie dan maar eens op een lijn te blijven!

Spelverloop


1. We maken teams door middel van een spelletje (of jullie maken van tevoren zelf teams).


2. We spelen een paar minigames. Zo kunnen de teams even inkomen in het thema en wennen aan elkaar en aan ons. Geen zorgen, we bijten niet ;)


Welke minigames we spelen, hangt af van de groep. Laat ons vooral even weten wat voor groep jullie zijn (sportief, druk, slim, rustig, etc.), dan zorgen wij voor passende spelletjes!


3. Het hoofdspel. Na de uitleg krijgen de teams de tijd om te overleggen en hun strategie te bepalen. Daarna is het tijd voor de eerste ronde!


4. Voordat de tweede ronde begint, krijgen alle teams een extra power. Om te bepalen wie welke power krijgt, spelen we een springtouw minigame. Geen zorgen, niet iedereen hoeft te springtouwen ;) 


5. Het hoofdspel 2.0: met extra powers spelen we nog 1 rondje om de activiteit af te sluiten.

teambonding

Locatie

Zo vermaken we ons ongeveer anderhalf uur in een park van jullie keuze. Jullie kiezen zelf een park uit van minimaal zo’n 200m2 en in overleg kijken we dan of het een geschikte plek is. Het park moet wel met de auto bereikbaar zijn, zodat onze instructeur de nodige materialen mee kan nemen.


Deze activiteit kan ook binnen gespeeld worden, bijvoorbeeld in een gymzaal.

Praktische informatie

Deze activiteit kan met 10 tot 25 personen gespeeld worden. Bij meer deelnemers zullen we de groep in 2en splitsen. De kosten bedragen €15 per persoon + een reiskostenvergoeding van €0,25 per km (gerekend vanaf Buren, Gelderland).

Let the games begin!

Ardilla Woods

Copyright © Alle rechten voorbehouden

Telefoon0642866430

Instagram

@ardilla.woods