Squizzel
Ardilla Woods

Outdoor Games

Squizzel

Squizzel is een combinatie van Squirrel en Quiz. Als je de 'over ons' pagina al had gelezen, dan weet je inmiddels dat de squirrel (eekhoorn) symbool staat voor speelsheid en vindingrijkheid. Squizzel is dan ook een speelse vorm van een pubquiz.

kennismakingsactiviteiten
kennismakingsactiviteiten

Squizzel is onze vervangende activiteit bij slecht weer. Twee dagen voor de activiteit kunnen we in overleg ervoor kiezen om Squizzel te spelen in plaats van de door jullie gekozen activiteit.


In dat geval gaan we niet naar buiten, maar blijven we lekker binnen. Squizzel kan gespeeld worden in een woonkamer, in een klaslokaal of op kantoor.

Squizzel duurt ongeveer anderhalf uur en kan met maximaal 25 personen gespeeld worden. De kosten komen overeen met de kosten van de activiteit die jullie eerder geboekt hadden.

familiedagen

1,5 uur

zomerkamp activiteiten

Binnen

sportieve activiteiten

max. 25

Wat is een 'speelse pubquiz'?


Net als bij een normale pubquiz bevat Squizzel een muziekronde en wat andere kennisrondes. Anders dan bij een normale pubquiz, bestaat Squizzel deels ook uit spelletjes waar geen of weinig ruimte voor nodig is. Zo houden we het lekker afwisselend en (inter)actief.

kennismakingsactiviteiten
kennismakingsactiviteiten

Toch liever een 'normale' activiteit?

Probeer in dat geval een gymzaal te huren. In een kleine hal kunnen Small Cities en Herres op de Hei gespeeld worden.

In een dubbele hal kan ook Kolonisten gespeeld worden.

Ardilla Woods

Copyright © Alle rechten voorbehouden

Telefoon0642866430

Instagram

@ardilla.woods