Token to Travel
Ardilla Woods

Outdoor Games

teambonding

Token to Travel

In deze activiteit gaan we op wereldreis! Elk team probeert zo snel mogelijk een route van A naar B te maken in de kaart van Europa. Weet jij al over welk bordspel dit gaat? ;)


Deze activiteit is geschikt voor gemixte groepen. Elk team heeft een paar sportieve spelers nodig, maar ook mensen die het overzicht bewaren.


Teamwork

De activiteit wordt in teams gespeeld. We beginnen met wat eenvoudige spelletjes, zodat de teams even aan elkaar en aan ons kunnen wennen.


Daarna is een heldere communicatie en goede rolverdeling noodzakelijk om het hoofdspel te kunnen winnen. Ook een goede tactiek is van belang - misschien lukt het je zelfs de andere teams ondertussen te saboteren!

Spelverloop


1. We maken teams door middel van een spelletje (of jullie maken van tevoren zelf teams).


2. We spelen een paar minigames. Zo kunnen de teams even inkomen in het thema en wennen aan elkaar en aan ons. Geen zorgen, we bijten niet ;)


Welke minigames we spelen, hangt af van de groep. Laat ons vooral even weten wat voor groep jullie zijn (sportief, druk, slim, rustig, etc.), dan zorgen wij voor passende spelletjes!


3. Het hoofdspel. Na de uitleg krijgen de teams de tijd om te overleggen en hun strategie te bepalen. Daarna is het tijd voor de eerste ronde!


4. Samen resetten we het spel. Dit is een moment van ontspanning, waarop de teams rustig kunnen overleggen over wat goed ging en wat ze de volgende ronde anders willen doen.


5. Het hoofdspel 2.0: we spelen nog 1 rondje om de activiteit af te sluiten.

teambonding

Locatie

Zo vermaken we ons ongeveer anderhalf uur in een park van jullie keuze. Jullie kiezen zelf een park uit van minimaal zo’n 400m2 en in overleg kijken we dan of het een geschikte plek is. Het park moet wel met de auto bereikbaar zijn, zodat onze instructeur de nodige materialen mee kan nemen.

Praktische informatie

Deze activiteit kan met 10 tot 25 personen gespeeld worden. Bij meer deelnemers zullen we de groep in 2en splitsen. Jullie kunnen voor de andere groep dan een andere activiteit uitkiezen. De kosten bedragen €15 per persoon + een reiskostenvergoeding van €0,25 per km (gerekend vanaf Buren, Gelderland).

Let the games begin!

Ardilla Woods

Copyright © Alle rechten voorbehouden

Telefoon0642866430

Instagram

@ardilla.woods