Wie is de rat?

Wie Is De Rat?

Geïnspireerd door de Nederlandse tv-show "Wie is de mol?", presenteert Ardilla Woods een ander soort spel dat je zonder externe begeleiding kunt doen op elke gewenste locatie! Kunnen de kandidaten erachter komen wie het geld laat verdwijnen uit de pot? Of is de verrader listig genoeg om het spel ongemerkt te verstoren?


Het spel kan gespeeld worden met 8 tot 16 personen en kost  €35 p.p. Op basis van het aantal spelers krijg je een gepersonaliseerd pakket toegestuurd met alles wat je nodig hebt.

wie is de mol

Hoe werkt het?

Het doel van de kandidaten is om zoveel mogelijk geld te verzamelen. Dit geld kan behaald worden in 3 spellen. De aard van deze spellen kan zowel sportief als tactisch zijn, voorkeuren kunnen vooraf aangegeven worden! 


Maar... een van jullie zal de rat worden en proberen de spellen te saboteren. Het doel van de rat is om zo min mogelijk geld in de pot te krijgen. Maar pas op: de deelnemers moeten je niet door krijgen!


Na elke ronde beantwoorden de kandidaten vragen over de rat. Met goede antwoorden kunnen punten verdiend worden en de kandidaat met het hoogste aantal punten wint uiteindelijk het hele spel. 


Anders dan bij de originele TV-show valt niemand na een ronde af en kan ook de rat het spel winnen!

wie is de mol
wie is de mol

Wat krijg je?

Het pakket dat je ontvangt bevat hetvolgende:

  • Algemene spelregels
  • Instructievideo
  • 3 spellen
  • Een prijsje voor de winnaar


Daarnaast vraag ik de organisatie om alle telefoonnummers van de deelnemers door te sturen, zodat anoniem een rat kan worden gekozen. Zo weet niemand, zelfs de organisator van de groep, wie de verrader is! De rat zal van tevoren van alle spellen op de hoogte gebracht worden. 


Heb je vragen of ben je gewoon nieuwsgierig en wil je meer weten, neem dan gerust contact met me op! Dit is een zeer flexibel spel en er zijn veel mogelijkheden, dus laat vooral weten waar jullie behoefte aan hebben!

Foto's

wie is de mol
wie is de mol
wie is de mol
wie is de mol
Real life bordspelletjes


''De spellen georganiseerd gedurende het hele weekend zorgde voor een hoop lol, terwijl we de stad Brugge en de omgeving ontdekte. Iedereen was erg fanatiek en ook de mol speelde erg goed!''

- Leah

Real life bordspelletjes


Onwijs leuk spel! Leuke combinatie van actie en tactiek die vraagt om samenwerking en eigen tactiek. Een echte wie is de mol ervaring in 1 doos.


- James

wie is de mol

Reviews

Real life bordspelletjes


“Super leuk dagje gehad. Leuke en originele activiteiten waarbij je iedereen op een leuke manier beter leert kennen!”


- Taoufik

Andere activiteiten

  Pioniers van

 Ardilla Woods

Small Cities

 Token to Travel

Herres

op de Hei

Ardilla Woods

Copyright © Alle rechten voorbehouden

Instagram

@ardillawoods