Herres op de Hei
Ardilla Woods

Outdoor Games

Herres op de Hei

sportieve activiteiten

1.5 uur

sportieve activiteiten

10+ mensen

sportieve activiteiten

    €15 p.p.

sportieve activiteiten

>12 jaar

sportieve activiteiten

Park/Bos/ Gymzaal

sportieve activiteiten
sportieve activiteiten

Help, er is Herres op de Hei!

De koeien zijn in paniek en alleen de kippen kunnen ze geruststellen.Tijdens dit spel ga je met je team proberen om jouw koeien op de juiste plekjes in de wei te krijgen. Om dat te doen, moet je wel eerst de juiste kleuren ballenbakballen zien te bemachtigen. En omdat te doen, gaan jullie met geblindeerde kippenmaskers op pad. 


Communicatie staat hierbij centraal. Per team is er altijd één iemand geblinddoekt. Die persoon is de kip en moet (vanaf een afstandje) gecoacht worden door zijn teamgenoten. Tegelijkertijd moet iemand het overzicht over de koeienwei bewaren en de beste tactiek uitvogelen, rekening houdend met de andere teams. Oftewel, er zijn allerlei kwaliteiten en een veelzijdig team nodig om dit spel te winnen! (een van de belangrijkste kwaliteiten: gigantisch hard lachen om je geblinddoekte teamgenoten).


Al met al, een ontzettend leuke en originele activiteit om samen lekker melig en fanatiek te zijn.


De activiteit duurt ongeveer 1,5 uur en is opgebouwd uit een origineel warming-up/kennismakingsspelletje, een oefenrondje en een hoofdspel. Het oefenrondje is bedoeld om de spelregels voor iedereen duidelijk te maken. Daarna kan het echte werk beginnen en kunnen de teams in verschillende rondes punten verdienen. 


Als de activiteit als kennismakingsactiviteit bedoeld is, dan kan er ook in een toernooivorm gespeeld worden. Op die manier worden er continu nieuwe teams gevormd en leert iedereen zoveel mogelijk mensen kennen. De punten kunnen worden bijgehouden om uiteindelijk 1 winnaar uit te roepen. 


Ardilla Woods

Copyright © Alle rechten voorbehouden

Telefoon0642866430

Instagram

@ardilla.woods