Moordspel
Ardilla Woods

Outdoor Games

Moordspel

Een van onze rechercheurs heeft jullie hulp nodig bij het oplossen van een moord! Jullie gaan in teams op pad om de moord op te lossen, met behulp van een plattegrond, puzzels en een portofoon.


Dit spel is gebaseerd op een bekend bordspel en de vragen WIE heeft de moord gepleegd? WAAR is de moord gepleegd? En met welk WAPEN is de moord gepleegd? staan dan ook centraal.

teambonding

Teamwork

Al met al is dit een uitdagende activiteit, waarin iedereen zijn eigen rol op kan pakken. Wie wordt de baas over de portofoon? Wie kan er kaartlezen en leidt de weg? Wie weet de puzzels te kraken? En niet te vergeten… wie bewaart het overzicht en houdt het team bij elkaar? Kortom, we zetten iedereen aan het werk!

Spelverloop


1. We maken teams door middel van een spelletje (of jullie maken van tevoren zelf teams).


2. De instructeur deelt de dossiers uit en legt het spel uit.


3. De teams gaan zelfstandig op pad in de wijk. Ze krijgen zo'n anderhalf uur de tijd om een rondje van zo'n 45 - 60 minuten te lopen. Ondertussen zullen ze ook moeten puzzelen en met de andere teams communiceren via de portofoon.


4. De teams verzamelen weer bij het startpunt. De instructeur maakt de juiste antwoorden en het winnende team bekend.


teambonding

Locatie

Zo vermaken we ons ongeveer 2 uur in een stad of dorp van jullie keuze. Jullie kiezen zelf een start/eindplek uit en in overleg kijken we dan of de locatie geschikt is.

Praktische informatie

Deze activiteit kan met 10 tot 25 personen gespeeld worden. Bij meer deelnemers zullen we de groep in 2en splitsen en kunnen jullie nog een andere activiteit uitkiezen voor de tweede groep. De kosten bedragen €15 per persoon + een reiskostenvergoeding van €0,25 per km (gerekend vanaf Buren, Gelderland).

Let the games begin!

Ardilla Woods

Copyright © Alle rechten voorbehouden

Telefoon0642866430

Instagram

@ardilla.woods